Met de opening van een vestiging in Valkenburg breidt Hans van Driel B.V. haar werkgebied verder uit. Naast een verkoop- en servicepunt voor Atlas mobiele graafmachines, Kobelco rupsgraafmachines, Schaeff wielladers en minigravers heeft de vestiging in Valkenburg ook een Huur&Stuur verhuurafdeling.

Het betreft hier een eigen Reesink vestiging waar diverse merken van verschillende Reesink bedrijven zijn ondergebracht, waaronder CLAAS producten. Van oudsher was met name het merk Atlas goed vertegenwoordigd in deze regio door de toenmalige vestiging in Elsloo. De nieuwe combinatie met het bredere merkenpallet van zowel Kobelco als Schaeff heeft Hans van Driel doen besluiten hier een nieuwe vestiging te openen. Ook met het uitbreiden van de landelijke dekking van Huur&Stuur denkt Hans van Driel de klant optimaal te kunnen bedienen. 

Gerrie Driessen is het eerste aanspreekpunt voor al onze verkoop- en verhuuractiviteiten in het zuiden van Nederland. Gerrie komt uit Neer en kent de grondverzetmarkt goed in deze regio. Gerrie is direct te bereiken via gerrie.driessen@hansvandriel.nl of telefonisch op +31 (0)6 10 966 737.


U kunt in Valkenburg terecht voor:
  • Atlas mobiele graafmachines
  • Kobelco rupsgraafmachines en minigravers
  • Schaeff compacte wielladers en minigravers
  • Verhuur grondverzetmaterieel via Huur&Stuur
  • Service en onderhoud grondverzetmaterieel

Contactgegevens:

Hans van Driel B.V. - Valkenburg
Postadres: Maastrichterweg 1, 6301 BH Valkenburg
Navigatieadres: Wolfsdel, Valkenburg
Tel.: 043 - 205 71 87
E-mail: valkenburg@huurstuur.nl
Website: www.hansvandriel.nl