elektrische MACHINES

Het elektrische verhuuraanbod en bijbehorende laadopties breiden constant uit. Vraag uw vestiging naar de mogelijkheden!

Het GEOS concept

Green Energy On Site (GEOS), is één van de eerste in Nederland die een mobiele oplossing heeft voor de vraag naar echte groene stroom op plekken waar een stekker niet voor handen is. Voor iedere klus heeft Huur&Stuur een passende elektrische machine én laadoptie in huis.

het GEOS mobiele accupakket

Het GEOS mobiele accupakket rijdt naar de elektrische machines toe om deze op te laden. Hierdoor blijft het accupercentage van de machines bespaard. Doordat de batterij op een rupsdumper is gebouwd, kunt u emissievrij werken op iedere locatie. 

Meer over dit accupakket

De zonnekoning

De Zonnekoning biedt u groene stroom op iedere locatie! 60m² zonnepanelen die meedraaien met de zon zorgen voor maximale opbrengst van zonne-energie. Direct beschikbaar voor het laden van uw elektrische machine.

Meer over de Zonnekoning

Naast de elektrische machines verhuurt Huur&Stuur ook hybride grondverzetmachines. Bel voor alle Bio- en/of HVO-diesel mogelijkheden: 030 - 699 10 93.

Ontdek Duurzaam Bouwen met Elektrisch Materieel van Huur&Stuur

Huur&Stuur speelt in op de toekomst met onze geavanceerde collectie elektrisch materieel. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid in de bouwsector en bieden daarom een uitgebreid assortiment elektrische machines, waaronder minigravers, rupsgraafmachines, shovels en walsen, allemaal voorzien van milieuvriendelijke technologieën.

Onze elektrische machines staan niet alleen bekend om hun krachtige prestaties, maar ook om hun positieve bijdrage aan het milieu. Met nul uitstoot tijdens gebruik verminderen wij de ecologische impact van bouwprojecten aanzienlijk. Of je nu werkt aan graafwerkzaamheden, grondverzet, wegenbouw of verdichtingswerkzaamheden, Huur&Stuur heeft het perfecte elektrische materieel voor uw project.

Wij begrijpen ook dat efficiëntie essentieel is voor elk bouwproject. Daarom bieden wij niet alleen geavanceerde elektrische machines, maar ook passende laadoplossingen, denk aan: groene stoom op locatie, accupakket op rupsen, oplader, laadsnoer en een snellader om ervoor te zorgen dat jouw project soepel verloopt. Bij Huur&Stuur streven we ernaar om jouw bouwervaring te optimaliseren door hoogwaardig elektrisch materieel te leveren dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Elektrische Minigravers: Ontdek emissievrij Graven bij Huur&Stuur

Bij Huur&Stuur bieden we een uitgebreid assortiment elektrische minigraafmachines en rups graafmachines voor uw gww projecten. Onze machines combineren prestatie met milieuvriendelijkheid, waardoor je niet alleen jouw project efficiënt uitvoert, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. 

Wielladers: Duurzaam werken met Huur&Stuur

Bij Huur&Stuur geloven we in duurzaam ondernemen. Daarom bieden wij elektrische wielladers voor efficiënt laden en lossen op jouw bouwplaats.  Met de juiste laadoplossingen zorgen wij ervoor dat jouw project soepel verloopt zonder concessies te doen aan duurzaamheid. 

Walsen: groen Verdichten met Elektrische BOMAG Walsen, stampers en trilplaten van Huur&Stuur

Kies voor duurzaamheid bij het verdichten van materialen met de elektrische walsen, tril stampers en trilplaten van BOMAG bij Huur&Stuur. Onze walsen bieden krachtige prestaties en verminderen tegelijkertijd de impact op het milieu. Met onze passende laadoplossingen zorgen we ervoor dat jouw verdichtingswerkzaamheden efficiënt en milieuvriendelijk worden uitgevoerd.