TRANSPORT

Met een uiterst moderne vloot is Huur&Stuur in staat om overal en altijd de machines keurig op te halen of af te leveren. Huur&Stuur beschikt over diverse transport- mogelijkheden, voor groot en klein materieel. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw verhuurcoördinator.

TRANSPORTTARIEVEN: 0,5 - 50 TON

Bakwagen tot 17 ton € 80,- per uur
Dieplader tot 25 ton
€ 85,- per uur
Dieplader tot 50 ton € 97,50 per uur

Of huur een aanhanger voor klein materieel!

ALTIJD een VESTIGING bij u in de buurt!

Met zeven strategisch gepositioneerde vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt, waardoor onder andere service en onderhoud op locatie snel mogelijk is door onze eigen vakmensen. Daarnaast zorgen de ruime openingstijden (65 uur per week) er voor dat halen en terugbrengen goed in te plannen is.

FACILITEITEN

De unieke faciliteiten op het terrein van Huur&Stuur in De Meern zorgen voor een vlotte en veilige aan en afvoer van materieel. De bovenlaadkraan met grote capaciteit in combinatie met de ruime aanrijdroute dragen bij aan een snelle afhandeling. 

SERVICE OP LOCATIE

Huur&Stuur beschikt over een flink aantal compleet uitgeruste servicewagens in Nederland die indien nodig op locatie reparaties en keuringen kunnen uitvoeren. De monteurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een schat aan ervaring.

Service is de sleutel voor succes! Binnen Huur&Stuur is men ervan overtuigd dat service één van de belangrijkste onderdelen is binnen de organisatie. Wij doen er alles aan om de klanten optimaal te bedienen. Met onze ruime openingstijden, ook op zaterdag, de unieke faciliteiten, de juiste mensen en de sterke merken weten wij al meer dan vijftig jaar onze klanten te overtuigen.

WERKPLAATS

In de werkplaats maken de ervaren monteurs machines klaar, voeren het onderhoud uit en verzorgen de keuringen. Het magazijn is gekoppeld aan de werkplaats. 150.000 onderdelen liggen hier voor het grijpen.