Anco 25-jarig jubileum

Vandaag werkt Anco 25 jaar bij de Kemp Groep in De Meern. Wij feliciteren Anco van harte met deze mijlpaal en danken hem voor zijn inzet en collegialiteit.

Meer lezen

Tot uw dienst!

Huur&Stuur blijft actief! Met respect voor alle veiligheidsmaatregelen, uw en onze gezondheid!

Meer lezen

Huur&Stuur Projecten (lange termijn verhuur)

Langer huren dan 3 maanden? Huur&Stuur biedt ruime mogelijkheden voor lange termijn verhuur op projectbasis. Configureer samen met onze specialisten uw gewenste machine tegen een scherp tarief en profiteer van de voordelen...

Meer lezen

Geknipt voor snoeiwerk!

Nieuw in ons verhuurprogramma! Nagano S15Auj telescoop hoogwerker met een eigen gewicht van circa 8,5 t en een werkbereik van 15 meter. 

Meer lezen

Nieuw bankrekeningnummer

Per 20 december 2019, heeft Reesink Construction Equipment NL B.V. een nieuw bankrekeningnummer bij de ABN AMRO.

Meer lezen

Huur&Stuur opent vestiging in Valkenburg

Met de opening van een vestiging in Valkenburg breidt Hans van Driel B.V. haar werkgebied verder uit. Naast een verkoop- en servicepunt voor Atlas mobiele graafmachines, Kobelco rupsgraafmachines, Schaeff wielladers en minigravers heeft de vestiging in Valkenburg ook een Huur&Stuur verhuurafdeling.

Meer lezen

Specialist in uitrustingsstukken

Huur&Stuur heeft het grootste assortiment hydraulische uitrustingsstukken. Voor ieder type machine bieden wij u de mogelijkheid flexibel inzet te zijn. Of het nu gaat om een grondboor, een trilblok of een sorteergrijper Huur&Stuur heeft het! Met de juiste uitleg door onze professionele medewerkers en hulp bij het in bedrijf stellen ligt iedere klus binnen handbereik.

Meer lezen

Graafmachines met overdruk

Bij sloop- en graafwerkzaamheden loopt u het risico in aanraking te komen met verontreinigde lucht. Met een overdrukinstallatie beschermt u zich tegen deze gevaarlijke en schadelijke stoffen. Huur&Stuur verhuurt daarom ook diverse graafmachines en wielladers met overdruk. 

Meer lezen