Nieuw in de verhuur!

De Giant G3500 X-tra shovels met Stage V motor! Huur ze al vanaf €100,- per dag bij huur vanaf een week. Reserveer ‘m op huurstuur.nl of bel met onze specialisten voor meer informatie.

Meer lezen

Huur&Stuur breidt uit!

Maar liefst 12 nieuwe Giant shovels met Stage V motor zijn toegevoegd aan het verhuurprgramma. Reserveer de nieuwe G1500 X-tra, G2500 HD X-tra en G3500 X-tra op huurstuur.nl of bel met uw dichtstbijzijnde vestiging in De Meern, Tiel, Ommen, Bergschenhoek of Valkenburg.

Meer lezen

Nieuw in de verhuur

De Giant G2500 HD X-tra shovels met Stage V motor! Huur ze al vanaf €92,- per dag bij huur vanaf een week. Reserveer ‘m op huurstuur.nl of bel met onze specialisten voor meer informatie.

Meer lezen

Kleine of grote klus?!

Huur&Stuur heeft voor elk project de geschikte machine. Bekijk hier alle mobiele graafmachines of neem contact op voor meer informatie met uw dichtstbijzijnde vestiging in De Meern, Tiel, Bergschenhoek, Ommen of Valkenburg. 

Meer lezen

Huur de Atlas 150W mobiele graafmachine

Reserveer uw mobiele graafmachine of bel met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Meer lezen

Graven in verontreinigde grond?

Ook voor graafwerkzaamheden in verontreinigde grond biedt Huur&Stuur de oplossing. Huur al een mobiele graafmachine vanaf €117,- per dag met een overdruk voor €24,- per dag bij huur vanaf een week. Bekijk de website voor meer informatie of bel met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Meer lezen

Huur de Morooka MST2200VDR!

Huur de Morooka MST2200VDR met roterende bovenwagen en 8 kuub bakinhoud voor €500,- per dag bij Huur&Stuur. Reserveer ‘m op huurstuur.nl of bel met uw dichtstbijzijnde vestiging voor meer informatie.

Meer lezen

Vrolijk pasen!

Directie en medewerkers van Huur&Stuur, de Kemp Groep, Hans van Driel en De Bruycker-Kemp wensen u vrolijk Pasen!

Meer lezen

Slopen?!

Dat doe je met het materieel van Huur&Stuur! Huur onze Kobelco SK260lc-10 al voor €198,- per dag bij huur vanaf een week. Kijk op huurstuur.nl voor meer graafmachines en alle sloopuitrustingsstukken.

Meer lezen

Huur de Kobelco SK260lc!

De ruim 27 ton wegende Kobelco SK260lc huur je al voor €198,- per dag bij huur vanaf een week. Op locatie af laten leveren? Ook dat kan Huur&Stuur! Kijk op huurstuur.nl voor meer informatie en de mogelijkheden of bel met uw dichtstbijzijnde vestiging. 

Meer lezen