Let op! Gewijzigde openingstijden

Let op! Vanaf maandag 23 juli tot en met zaterdag 25 augustus 2018 hebben wij in De Meern, i.v.m. bouwvak, gewijzigde openingstijden: 

Ma - Vrij: 07.30 tot 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 tot 12.00 uur
's Avonds: gesloten
Meer lezen

Huur&Stuur opent vestiging in Valkenburg

Met de opening van een vestiging in Valkenburg breidt Hans van Driel B.V. haar werkgebied verder uit. Naast een verkoop- en servicepunt voor Atlas mobiele graafmachines, Kobelco rupsgraafmachines, Schaeff wielladers en minigravers heeft de vestiging in Valkenburg ook een Huur&Stuur verhuurafdeling.

Meer lezen

Specialist in uitrustingsstukken

Huur&Stuur heeft het grootste assortiment hydraulische uitrustingsstukken. Voor ieder type machine bieden wij u de mogelijkheid flexibel inzet te zijn. Of het nu gaat om een grondboor, een trilblok of een sorteergrijper Huur&Stuur heeft het! Met de juiste uitleg door onze professionele medewerkers en hulp bij het in bedrijf stellen ligt iedere klus binnen handbereik.

Meer lezen

Graafmachines met overdruk

Bij sloop- en graafwerkzaamheden loopt u het risico in aanraking te komen met verontreinigde lucht. Met een overdrukinstallatie beschermt u zich tegen deze gevaarlijke en schadelijke stoffen. Huur&Stuur verhuurt daarom ook diverse graafmachines en wielladers met overdruk. 

Meer lezen